WeWe areare looking forfor newnew people toto buildbuild digital worldworld

No posts were found for provided query parameters.

Stijn Vreven

20 uur

Terwijl Luc Nilis zaterdag het Bilzerse Belisia naar de overwinning coacht, komt deze beenharde verdediger en succescoach hem vervangen. Geen Lucky Luc dus, wel een indiaan uit Vlaanderen. Als voetballer speelde hij een cultstatus bij elkaar bij o.a. KV Mechelen en FC Utrecht. Vandaag is Stijn een flamboyante coach die ook tactisch zijn mannetje kan staan.

Jan De Cock

Jan De Cock

21 uur

Jan De Cock is een Belgisch beeldend kunstenaar die installaties maakt. Samen met kunstenaar Roel Vandermeeren, curator Martine Geerts en kunsthistoricus Jonas Slegers gaat hij in gesprek over beeldende kunst in onze regio.

Anja Feliers

Anja Feliers

20 uur

Deze Bilzerse deerne is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken: ze is één van de succesvolste vrouwelijke thrillerauteurs van Vlaanderen! Haar zinderende boeken slepen iedereen mee. Eens gelezen is voor altijd verloren.

Aafke Romeijn

Aafke Romeijn

21.45 uur

Dikke beats, messcherpe teksten en analoge synthesizers: Aafke Romeijn is de ongekroonde koningin van de Nederlandstalige electropop. Denk: Spinvis meets Daft Punk meets Peaches. Oh ja, en haar kat heet Henk.

JoinJoin us nownow

WeWe areare here forfor you!you!