Muziek


Zing, luister, dans! Geen radio evenaart hetgeen deze artiesten live gaan brengen. Oefen al een toonladdertje. Strek die benen, wieg die heupen. Of sluit simpelweg je ogen en geniet. Music please!

De smerige drie


De gedichten van Runa Svetlikova en Delphine Lecompte stuwen je op de smerige riffs van Mauro naar een blasfemisch poëtisch hoogtepunt. Twee dichterlijke universums en een muzikale draad vinden elkaar, botsen, raken compromisloos in de war. Chaos en morsigheid verzekerd.

22.15u

Werkruimte

Piet De Pessemier


Piet De Pessemier, Neil Young-liefhebber in hart en nieren, zanger en gitarist bij de band Mad About Mountains en LeNoise, maakt een reis doorheen Neil Youngs leven en vertelt anekdotes die Neil Young zo specifiek maakt als mens en als muzikant. Piet laat je Neil Youngs leven opnieuw horen en beleven.

21.30u

Werkruimte

ZinInZang


Smeer die stembanden! Warm die armspieren al maar op! ZinInZang zet een grootse zangstonde op tijdens Nacht van de Bib en wij hopen dat iedereen mee komt zingen. Dus haak in bij je buurman, luister naar de melodie en zing mee met de tekst op het grote scherm.

19.15u

Werkruimte

Bazelmans


Smijt twee Bilzerse stemmen en één akoestische gitaar in de blender en je krijgt Bazelmans, smaakvolle covers op zoek naar een luisterend oor.

vanaf 18.15u

Buiten

Stijn Moekaars


Stijn Moekaars en Ruben Appermont gaan geen enkel taboe uit de weg. Zij zingen en musiceren zich een weg door deze moeilijke wereld. Help hen in hun gevecht tegen pesten, milieuvervuiling en tandartsen. Kom luisteren, zingen en misschien een beetje met je poep wiegen!

vanaf 21.30u

Buiten

Remspoor


Laat alle gedachten gaan en gooi alle remmen los op de kolossale beats van dit Bilzerse dj-duo! Zij spelen de keet plat met enkel vinylplaten.

23 uur

Inkom

Teaser !


Talentvolle Bilzenaren trakteren op een feest voor oog, oor, neus en lachspieren! Wil je al eens proeven van het feest dat De Bilzer Stadsmuzikanten je zullen voorschotelen? Kom even spieken!

21u

Kleine foyer