Muziek


Music maestro! Van heinde en ver, maar ook van dichtbij, komen de beste artiesten met hun beste muziek. Ze doen je lachen, ze doen je genieten, ze doen je zingen van plezier en hopelijk doen ze je ook nog even dansen.

Wannes Cappelle


Wannes Cappelle is het brein – de frontman, de zanger, de songwriter – achter de band Het Zesde Metaal en brengt solo schone liedjes.

22.25u

Werkruimte

Muzikale verrassing


Ook dit jaar laten we ons weer muzikaal verrassen door cultuurcentrum de kimpel.

23.15u

Werkruimte

Lise Vandersmissen


Bilzers muziektalent Lise Vandersmissen bespeelt in Londen op professionele wijze de harp en komt laten horen hoe dat klinkt.

20.15u, 21.30u & 22.00u

Zen-ruimte, Werkruimte & Literair Salon

Nele & Katrien De Keyzer


De Bilzense zussen Nele en Katrien De Keyser maken 800 jaar oude Franse hofmuziek springlevend op luit en met gezang. Laat je meevoeren naar een tijd vol melancholie en hoofse liefde, van heren en burchten, met kaarslicht en hofbals. Alors on danse!

20.30u

Jeugdbibliotheek

Sing & Swing


Het Bilzerse 100% vrouwelijke popkoor Sing & Swing laat met professioneel dirigent Dirk-Jan Kerris moderne klassiekers op frisse wijze door de bib galmen. Van pop over musical of gospel, het wordt moeilijk om de benen niet te strekken!

20.00u & 22.00u

Jeugdbibliotheek & Werkruimte

Bazelmans & Stijn Moekaars


We zorgen voor een muzikaal onthaal door de Bilzerse muzieksensatie Bazelmans. Stijn Moekaars zwaait je ’s nachts uit (samen met een lekkere verrassing).

Vanaf 19.00u & 22.00u

Buiten

Brett Summers


Brett Summers is een Indierock-DJ die uitdaging aangaat om een straffe set te draaien met plaatjes die het publiek kiest uit de rijke muziekcollectie van de bibliotheek.

23.30u

Inkom