Brasserie De Bib


Vergeet Pascale Naessens en Sergio Herman! Aan de kant, Manuel Wouters! De Nacht stelt je graag voor aan de crème de la crème van de culinaire wereld. Jouw smaakpapillen zullen het ware Nirwana beleven dankzij de kwaliteitsvolle producten van onze toppers. De favoriete letter van de avond is de “m”. Mmmmmmmmmmmm

Baristabar


Er is een nieuwe trend in de (cafeïne houdende) wereld, en het begint met stikstof. Nitro Cold Brew koffie en thee concept is niet alleen een alternatief voor traditionele koffie/thee, maar ook voor alcoholische dranken met de verfrissingsfactor van een koude gezonde drank.

Barista Gérard Meylaers brengt dit unieke verhaal naar Nacht van de Bib. Laat je verrassen en kom proeven!

Doorlopend

Foyer

Huis Timmermans


“Taart voor iedereen!”, daar pakt Huis Timmermans mee uit. Elke Timmermans maakt de meest (h)eerlijke desserts met veel liefde. Glutenvrij? Extra chocolade? Lactosevrij? Zij serveert het allemaal en helemaal plantaardig! Niemand zal vanavond vreemd kijken als je je bordje wil aflikken, dus ga je gang.

Doorlopend

Foyer

Tensu Gin & Rum Bar


Proef een heerlijke gin met aangepaste tonic of degusteer een verfijnde rum. Ben je niet helemaal te vinden voor de pure intensiteit van rum? Tensu voorziet ook natural cola’s die de smaak van de rum alleen maar ten goede komen. Heerlijke smaken gegarandeerd!

Vanaf 19.45 uur

Foyer

Drankenstand met bierproevertjes


Een verfrissend wijntje, een dorstlessende cola, een goei pint. Je kan het hier vinden. Misschien ben je wel op zoek naar een extraatje? Vraag zeker naar de speciale biertjes!

Doorlopend

Foyer