LineLine upup

Yves Petry Auteur

Yves Petry

20 uur - Werkruimte

Met een resem prijzen achter zijn naam, waaronder de Libris Literatuurprijs en de Tzumprijs voor beste literaire zin, heeft deze auteur weinig introductie nodig. Zijn laatste boek Overal zit mens: een moordfantasie kietelde onze ogen en oren met zijn stilistisch vermogen en filosofische beschouwingen. Interview door Katrien Elen.

Moya De Feyter

Moya De Feyter

19.45, 21.30 uur - Werkruimte en 21 uur - Jeugdbib

Zij maakt de wereld niet alleen mooier met haar poëzie, proza en theaterteksten, zij is ook oprichter van Klimaatdichters en zet zich in voor onze bedreigde planeet. Vanavond weet ze ons te raken met haar prachtige woorden. Bedankt alvast, Moya!

Loïc Van Impe Auteur

Loïc Van Impe

20.45 uur - Werkruimte

Als jonge student kon je hem al achter de potten en pannen op tv zien. Hij is van rookie cook uitgegroeid tot een vaste waarde in het Belgische culinaire landschap met zijn wereldse keuken. Zin in zo’n hippe hap? Zie Brasserie de Bib. Interview door Margo Ombelets.

Stefan Goris

Stefan Goris

20.15 uur - Jeugdbib

Zijn jarenlange ervaring als topsporter én wereldkampioen sledehondenrennen vertaalde hij naar zes checkpoints om een natuurlijk leider met communicatieve vaardigheden te worden. Met of zonder hond.